top of page
Linda Engebretsen
Linda 2.jpg

Linda er utdannet dansepedagog fra Den Norske Balletthøgskolen i 2007, med en bachelor i dans og pedagogikk med spesialisering i jazzdans. Før det gikk hun danselinjen på Trøndertun folkehøgskole, og har danset aktivt siden hun var 11 år. Hun har jobbet som utøvende danser for artist Anine Stang, gjort diverse oppdrag for tv, oppdrag med Oslo Show Group og Pink Diamonds Ladies Crew.  Hun har også konkurrert internasjonalt i cheerdance og cheerdance hiphop med Intros Cheer Crew, som vant vunnet EM-gull i 2011, 4.plass i VM 2011, og kom til finalen i Norske Talenter i 2011.

 

Hun har undervist i jazzdans, musikaldans, hiphop og moderne ved Attic AS og Rognes Rognes musikk- og ballettsenter i Drammen, Oslo Musikk- og kulturskole og Den Norske Ballettskolen (DNBS).  Hun har koreografert for konfirmantmusikalen "Den bortkomne sønnen" i Grefsen kirke, og gjort freelancekoreografioppdrag for Lindex, Aker universitetssykehus, og Anine Stang. I tillegg har hun drevet Oslo Show Group, og startet i 2010 kompaniet Just Dance Company sammen med Trude Saksen, med egne dansekunstneriske prosjekter vist på bl.a. Mind the gap og Elvelangs. Hun tar for tiden en bachelor i ernæringsfysiologi ved siden av å undervise hos oss på Step Studio.

 

Linda har jobbet hos oss siden 2013, og har i dag ansvar for Step Talent og Step Talent junior, samt gjør en rekke oppgaver i forbindelse våre forestillinger, både kunstnerisk, praktisk, kostymeansvar med mer. I Celines barselpermisjon våren 2019 bidro hun med administrative oppgaver. Linda har også bidratt med koreografi og egen dans i profesjonelle danseinnslag på våre forestillinger.

bottom of page