top of page
Madeleine Andersen Haslund
Madeleine.jpg

Madeleine er født og oppvokst i Arendal, der hun danset og turnet i store deler av oppveksten. Hun tok scenisk dans som programfag/valgfag på Arendal vgs, og startet mens hun gikk der det første året med å undervise på Nidelv ungdomslag.
Deretter gikk hun et år på Bårdar akademiet avd. Tvedestrand (nå: MOTIO), før hun tok en bachelor i dans og pedagogikk med fordypning i jazz ved Norges dansehøyskole.

Hun underviser både hos Bajazz og Step Studio  i blant annet barnedans, jazzmix og lyrisk jazz ved siden av å studere administrasjon og ledelse ved Uio (ferdig sommer 2017).

Som utøvende danser har hun vært med i oppsetning med Signe Domogalla, Silas Henriksen, Henriette Hamli, Frikar med flere i Fjæreheia i Grimstad.

Hun har vært med som danser i  ”La cage aux folles” med Risør Musikkteater og stått på scenen i New york for Brad Mc Donald og hatt ulike eventoppdrag via show de vida, blant annet for Coca cola to år på rad.

Hun er nå med i bachata og salsa showteam hvor hun reiser rundt både nasjonalt og internasjonalt og har show og oppdrag.

bottom of page