Ingrid.jpg
Ingrid Schade

Ingrid er er født og oppvokst i Drammen. Hun begynte å danse ballett da hun var fire år, og har siden også utviklet seg innen sjangre som moderne, jazz og musikal. Ved siden av egne danseklasser har hun i flere år fått formidle sin lidenskap for dans både til barn og ungdom. 

Ingrid deltok i 2015 i UKM der hun kom til den landsdekkende finalen i Trondheim. i 2016 mottok hun prisen for "Årets unge kulturtalent" i regi av Drammens Tidene, og prisen for "Beste elev" ved sommerskolen til Royal Academy of Dance på Den Norske Opera. Hun ble i 2018 tildelt "Årets Kulturstipend" fra Drammen Kommune og "SPRANG stipendet" fra Sparebanken. I 2019 mottok hun "Utviklingsstipend Kultur" og i 2021 "Drømmestipendet" fra Norsk Tipping og Norsk Kulturskoleråd. 

De siste to årene har Ingrid studert i England ved den prestisjefulle skolen "Northern School of Contemporary Dance". Der har hun utviklet seg både som danser og pedagog, og hentet inspirasjon fra det store dansemiljøet der. Vi er stolte av å ha Ingrid som pedagog hos oss!