Nyheter

Vårens kurs

Vårens timeplan er den samme som den var i høst, og alle er automatisk påmeldt videre dersom ikke avmelding sendes skriftlig på mail innen en uke før kursstart. Kursstart er mandag 11.januar.

 

Vi håper at semesteret skal gå som normalt. Dersom vi blir nødt til å gjøre endringer underveis på grunn av nye retningslinjer vil vi tilpasse oss situasjonen for å kunne fortsette å gi elevene det tilbudet dere betaler for, enten ved nettbasert undervisning eller et færre antall timer der gruppene gjøres mindre. Vi refunderer ikke kursavgiften, men vil gjøre alt vi kan for å fortsette undervisningen på en best mulig og forsvarlig måte for alle parter.

Forestilling

Vi ønsker av hele vårt hjerte å få til forestilling som vi har pleid å ha alle tidligere år. Ettersom det mest sannsynlig vil være smittevernstiltak fortsatt i mai når Sandvika teater er booket og vi ikke kan fylle opp salen blir vi nødt til å redusere antall elever som kan opptre. Vi kommer derfor til å prioritere de eldste elevene våre i år, og vi synes det er veldig trist at ikke alle kan få deltatt men synes at noen er bedre enn ingen. De yngre elevene får heldigvis nye sjanser fra neste år når ting forhåpentligvis er tilbake til normalen!

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon