top of page
Oppmøtetider

Alle som skal danse på de to forestillingene på lørdag skal ha generalprøve fredag ettermiddag (utenom  barnedans). Alle må sitte klare i salen senest kl 16 i grunnkostyme hjemmefra og hårfrisyre til sin første dans, og foreldre forlater salen når elevene er levert. Generalprøven er ferdig ca kl 18.

Oppmøte for de som skal danse forestillinger lørdag er senest kl 13.15 i salen (hentes igjen når siste forestilling er ferdig ca kl 17). For barnedans er oppmøte senest kl 13.15 lørdag. De er første nummer ut, og når de har danset sin dans skrur teknikerne litt lys på så en forelder kan komme frem til scenen og hente sitt barn så de kan få se resten av forestillingen fra fanget til en forelder. 

Oppmøte for de som skal danse på søndag er senest kl 12.30 (Barnedans 3-4 år og 5-6 år onsdagsgrupper har oppmøte kl 14.30 da de ikke skal være med på generalprøven). De to barnedans gruppene til Madeleine danser som nummer 1 og 3, deretter kan en forelder komme frem til scenen og hente sitt barn så det kan se resten av forestillingen sammen med dem. Forestillingen er ferdig ca kl 16. 

bottom of page